Personal Training

Het o zo bekende verhaal… Het leven is zo gemakkelijk tegenwoordig. Je werkt de hele dag. Als je thuis komt is je eten snel klaargemaakt. ’s Avonds hang je lekker op de bank voor de televisie, of je surft een beetje op het Internet. Je gaat slapen, en de volgende dag begin je weer van voren af aan.

Je weet wel dat je gezondheid niet perfect is, en dat je best wel wat aan je zwembandje zou mogen doen, maar waarom zou je? Bijna iedereen die je kent doet hetzelfde, dus er is niet echt druk om er wat aan te doen. Je voelt je alleen wat ongelukkig als je wederhelft – je man, vrouw, vriend of vriendin – je wijst op het feit dat je er wel eens strakker uit hebt gezien, maar dat hebben ze zelf ook…

Je neemt het besluit om met een vriend of vriendin naar een fitnesscentrum te gaan, en jullie beginnen vol goede moed. Alleen… het valt nogal tegen… Na een paar weken zie je nog geen resultaat, je vriend of vriendin begint regelmatig af te zeggen, en uiteindelijk blijf je alleen over. De lol is er wel vanaf, en je vindt steeds vaker excuses om niet te gaan. Uiteindelijk zeg je je lidmaatschap op, en zit je weer op de bank. Terug bij af!

Een personal trainer kan je helpen om niet toe te geven aan de verleidingen van alledag. Hij (of zij natuurlijk) kan helpen om je persoonlijke doel vast te stellen, en hij kan je helpen gemotiveerd te blijven en op de rails te blijven op weg naar je doel. Het hebben van persoonlijke begeleiding is geen teken dat je het zelf niet aankunt, maar meer een bewijs dat je serieus het besluit hebt genomen om positieve veranderingen in je leven door te voeren!

Neem de stap en neem een personal trainer! Zorg ervoor dat je een winnaar wordt en je doel bereikt!

Geïnteresseerd in persoonlijke begeleiding? Neem dan contact op met E-Star Sports.